Nápoje
Nejlepším nápojem na světě, a to bez výjimky, je voda. Moc dlouho bez ní nepřežijeme a je nutná pro téměř každý metabolický proces v těle.
Příspěvky
Červené víno
12. 6. 2013
Červené víno obsahuje celou řadu sloučenin, jež chrání srdce a posilují zdraví.
Šťáva z granátového jablka
12. 6. 2013
Šťáva z granátového jablka má předpoklady zpomalovat stárnutí a bojovat proti srdečním chorobám a rakovině.
Čerstvé zeleninové (a ovocné) šťávy
12. 6. 2013
Zelenina i ovoce nám dodávají vlákninu, antioxidanty a fotochemické látky. Pomáhají nám udržet pod kontrolou tělesnou hmotnost, diabetes a krevní cukr. Obsahují širokou škálu sloučenin s protizánětlivými účinky. Souvisí s výrazně nižším výskytem kardiovaskulárních chorob a mrtvice. Snižují krevní tlak. Obsahují karotenoidy, které prospívají zraku a chrání před makulární degenerací. Další látky z ovoce a zeleniny mohou napomáhat prevenci stárnutí mozku, demence a Alzheimerovy choroby.
Brusinková šťáva
12. 6. 2013
Brusinková šťáva je důležitým zdrojem fytonutrientů, jako jsou anthokyaniny, katechiny, lutein a quercetin. Tyto silné fytonutriční látky mají antioxiační účinky a poskytují podporu detoxikačním cestám v těle.
Šťáva z acai
12. 6. 2013
Bobule acai rostou na amazonské palmě a jsou ceněny pro svou schopnost dodávat pocit síly a energie a pro svůj vysoký nutriční obsah. Šťáva svou chutí připomíná zajímavou směs bobulovin a čokolády.